06-58016461 mail@vamaste.nl

Wat anderen zeggen

Chantal Hendriks

Telkens dacht ik: ‘Als mijn online trainingsaanbod echt flink gegroeid is dan ga ik een VA inschakelen.’
en ‘Dat is alleen iets voor de rijke ondernemers. Dat kan ik niet betalen.’

Daarnaast ben ik een behoorlijke ‘control freak’ en ‘perfectionist’. Ik twijfelde of ik het wel echt uit handen zou kunnen geven.

Maar het verlangen om minder tijd bezig te zijn met de technische kant zoals de online academie en mailsystemen groeide steeds meer. Ik wilde meer gaan doen waar ik echt blij van werd. Dus ik dacht op een gegeven moment: “Ik spring in het diepe” en probeer het een half jaar.

En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Ik kan en ben meer bezig met wat ik echt leuk vind waardoor automatisch mijn onderneming groeit. Ik ben niet meer ’s avonds aan het werk en als er ineens technisch iets ‘crasht’ is het zo fijn dat ik contact kan opnemen met Chantal. Ze is dan echt snel, denkt graag direct mee en Chantal kent ondertussen de technische kant van mijn onderneming super goed! Dit scheelt mij een boel stress en geeft rust.

Dus ik ben blij dat ik niet te lang hiermee heb gewacht en samen mag werken met Chantal. Ze is nauwkeurig, betrouwbaar en gaat graag ingewikkelde technische uitdagingen aan! En niet onbelangrijk ze is gewoon een superfijn en prettig mens om mee samen te werken. Ze kan bijvoorbeeld echt mee genieten met behaalde successen en is transparant in haar communicatie!

Manon Gervink

Eigenaar, Ervaringsgericht werken

Via een kennis ben ik met Chantal in contact gekomen. Ik was op zoek naar een websitebouwer met empathie een gevoel voor stijl, creatief en iemand die je ont zorgt. Ik kreeg van Chantal duidelijke handvatten toegereikt hoe te werk te gaan. Na ons eerste contact heb ik zo goed mogelijk proberen uit te leggen hoe ik de website graag zou zien.

Blij verrast was ik toen ik voor het eerst de globale opbouw te zien kreeg met de nodige voorbeelden in kleurgebruik keuzeknoppen, paginaverdeling etc. waardoor het voor mij makkelijk was de site vorm te geven. Eigenlijk van begin tot eind is het verloop van de opbouw van de website probleemloos verlopen.

Wil je iemand die in de huid van je bedrijf kruipt, goed luistert naar je wensen, duidelijke afspraken maakt en die ook nakomt? Iemand die je adviezen geeft als je die nodig hebt dan moet je bij Chantal zijn!

Wat ook nog is top is, ook voor de nazorg kan je bij Chantal terecht! Dank je wel Chantal voor het prachtige resultaat van de website van www.vivetussuenos.es.

Ethel & Emile

Eigenaar, Vive Tus Sueños

Chantal heeft mijn nieuwe online academie gebouwd in Learndash. Ze heeft verstand van zaken, communiceert fijn en doet wat ze zegt.

Daarnaast gaat ze een uitdaging niet uit de weg! Omdat ik ook klanten uit het buitenland heb bleken de meeste BTW plugins niet aan mijn wensen te kunnen voldoen. Chantal heeft dit opgepakt en uiteindelijk de juiste plugin weten te vinden. Super fijn!

Tijdens het bouwproces van de nieuwe academie zat ik zelf middenin de lancering van mijn nieuwe cursus en kwam er veel op me af. De wetenschap dat het technische gedeelte in goede handen was bij Chantal gaf mij de rust en ruimte om me volledig te kunnen richten op het maken en verkopen van de cursus. Ik kan de diensten van VAmasté dus van harte aanbevelen!

Bedankt voor de fijne samenwerking Chantal!

Sanne Boomhouwer

Eigenaar, Susana Vocals & Lyrics

Ik ken Chantal als een accurate, doortastende dame die doet wat zij zegt. Haar communicatie is helder en het is fijn samenwerken. Als ze iets niet weet, dan zoekt ze het uit of ze gaat op zoek naar andere manieren of oplossingen. Ze denkt met je mee en staat altijd voor je klaar! Ik kan haar van harte aanbevelen.

Mirelle Petit

Eigenaar, Welles Office & Academy

Voordat ik mijn eigen praktijk startte wist ik: schrijven is leuk, maar zelf een website maken is het niet voor mij. Chantal omschrijf ik als open, efficiënt en deskundig. Ze luistert goed, geeft vooraf duidelijk aan wat ze van de klant verwacht en wat zij zal doen. Ons contact gaat vooral per email: toen de basis van de website stond hebben we elkaar één keer live gesproken. Prima voor mij! Chantal vindt geen vraag gek en zoekt naar oplossingen. Gelukkig vindt ze die dan ook nog! 😊

Vera van Houten

Eigenaar, Coach - Persoonlijke ontwikkeling - Systemisch werk

Chantal heeft enorm goed geholpen met het omzetten van een enigszins verouderde website naar een waar Amanda weer een tijdje mee voort kan. Ze heeft engelen geduld met ons gehad en goede tips gegeven. Ze heeft helder en duidelijk gecommuniceerd over wat er aangeleverd moest worden en wat we van haar konden verwachten. Ze heeft gedaan wat ze beloofde. We zijn heel blij met haar!

Amanda & Pollie

Actrice, Regisseur, Trainer & Voice-over, Amanda Wolzak

Ik heb het geluk gehad om Vamasté geboren te zien worden. Samen met Chantal hebben we in 2020 tijdens de eerste lockdown Yoga in Zoeterwoude (YiZ) opgezet. Dit is een yogaschool in Zoeterwoude en voor mij mijn 2de bedrijf. Zij nam de expertise mee alles wat maar met de social media te ontdekken/weten/uitvoeren/neer te zetten/te vullen/eenheid hierin te brengen, te maken heeft. Die rol speelt ze nog steeds binnen YiZ. Gelukkig maar want ik ben een uitvoerder en heb weinig kaas gegeten van dit alles.

Voor mijn natuurgeneeskundige praktijk Combimas heeft zij ook werkzaamheden verricht die te maken hadden met wettelijke bepalingen zoals een behandelovereenkomst, algemene voorwaarden en privacyverklaring en die zichtbaar krijgen op de website en gebruiksvriendelijk te maken voor mijn cliënten. Met haar kan je sparren om de bedrijfshulpvraag duidelijk te krijgen en daar geeft zij dan weer een duidelijke offerte voor zodat je weet waar je aan toe bent.

Ik ben blij haar ontmoet te hebben en haar enorm heb zien groeien in haar vak. Ik beveel haar dan ook aan voor iedereen die met vragen zit waar je als uitvoerder geen zin in of weet van hebt. Zoals de socials, website, wettelijke of branche bepalingen, ed.

Namasté,

Pieternel van der Poel

Eigenaar, Yoga in Zoeterwoude & Combimas

Geef zaken uit handen

Gun jezelf een Technisch Virtual Assistant

Chat openen
1
Hi!
Hi! Dit is de kortste weg om contact met mij te leggen. Stuur mij een bericht met je vraag, opmerking, etc. Ik lees het graag!