06-58016461 mail@vamaste.nl

Online Academie

Heb jij een toffe training ontwikkeld of wellicht alleen nog de grove lijnen op papier?
Dankzij mijn technische kennis over online leeromgevingen help ik jou met de inrichting van de academie en uiteraard de webshop om het te kunnen verkopen.

Jouw online training bouw ik in Learndash in combinatie met WP-fusion. De licenties voor deze systemen kun je via mij met korting aanschaffen. 

Ik ondersteun ondernemers bij het maken van een online programma

Online academie

Chantal heeft mijn nieuwe online academie gebouwd in Learndash. Ze heeft verstand van zaken, communiceert fijn en doet wat ze zegt.

Daarnaast gaat ze een uitdaging niet uit de weg! Omdat ik ook klanten uit het buitenland heb bleken de meeste BTW plugins niet aan mijn wensen te kunnen voldoen. Chantal heeft dit opgepakt en uiteindelijk de juiste plugin weten te vinden. Super fijn!

Tijdens het bouwproces van de nieuwe academie zat ik zelf middenin de lancering van mijn nieuwe cursus en kwam er veel op me af. De wetenschap dat het technische gedeelte in goede handen was bij Chantal gaf mij de rust en ruimte om me volledig te kunnen richten op het maken en verkopen van de cursus. Ik kan de diensten van VAmasté dus van harte aanbevelen!

Bedankt voor de fijne samenwerking Chantal!

Sanne Boomhouwer

Eigenaar, Susana Vocals & Lyrics

Nog meer of andere hulp nodig?

Met alleen het inrichten van de online academie ben je er nog niet. De webshop regel ik uiteraard ook, maar het is ook zaak dat de verkooppagina (landingspagina) is gemaakt en de mailfunnels worden ingericht. Heb je al een website waar je mensen over jouw aanbod informeert?

Ook hier kan ik je bij ondersteunen of het geheel uit handen nemen.

Chantal Hendriks
Online academie

Ergernis moet je afkopen

Gun jezelf een Technisch Virtual Assistant

Chat openen
1
Hi!
Hi! Dit is de kortste weg om contact met mij te leggen. Stuur mij een bericht met je vraag, opmerking, etc. Ik lees het graag!