06-58016461 mail@vamaste.nl
Chantal Hendriks

Website

Op zoek naar een professionele WordPress website met een uitstraling die bij jou én jouw onderneming past?

Dankzij het gebruiksvriendelijke thema Divi, kun je zelf aanpassingen doen. Natuurlijk kun je dit ook na oplevering van de site aan mij overlaten. Net als het onderhoud van de website.

Portfolio

Spreken deze sites jou aan?

Ja?

Lees hieronder hoe we te werk gaan

Nee?

Geen probleem. Bovenstaande sites zijn puur gemaakt op de stijl, smaak en wensen van klanten. Vooraf vraag ik je om voorbeeld sites door te geven en specifiek te noemen wat je wel en niet aanspreekt en wilt.

Dus… lees hieronder hoe we te werk gaan 😉

Procedure

Tijdens onze kennismaking maak jij jouw wensen kenbaar en ik laat weten of ik daar aan kan voldoen.

Daarna stel ik een offerte op en na akkoord ontvang je van mij een intakedocument waar je jouw informatie en wensen in kwijt kunt. Ook stuur ik je aanvullende tips en informatie.

Nadat jij álle informatie hebt aangeleverd laat ik weten wanneer ik verwacht te starten met het bouwen van jouw website. 

Zodra ik één of twee pagina’s heb gebouwd maken we een (online) afspraak om de eerste pagina’s samen door te nemen. Mocht je dan op- of aanmerkingen hebben dan kan ik daarmee aan de slag. Misschien heb ik ook nog iets van jou nodig, denk aan foto’s of teksten. Dit zullen we allemaal bespreken tijdens deze tussentijdse afspraak.

Daarna bouw ik verder aan de website. Zodra de website helemaal klaar is maken we opnieuw een afspraak. We lopen dan samen de website nog eens na en kijken of alle puntjes op de i staan.

Onderhoud

Nu je website online staat is het natuurlijk wel belangrijk dat deze onderhouden blijft. Onder mijn onderhoudscontract valt het maken van back-ups en het updaten van de plugins, het thema en wordpress. Door een (door mij betaalde) plugin op de website vergroot ik jouw vindbaarheid op Google. Ook het jaarlijks vervangen van de licentie neem ik voor mijn rekening.

Dit  alles verkleind de kans op een verouderde website, vertragingen in het laden van de website of andere problemen. Uiteraard is dat nadelig voor onder andere google en vergroot het risico om gehackt te worden.

Chantal Hendriks

Uitbesteden kan heel verstandig zijn

Gun jezelf een Technisch Virtual Assistant

Chat openen
1
Hi!
Hi! Dit is de kortste weg om contact met mij te leggen. Stuur mij een bericht met je vraag, opmerking, etc. Ik lees het graag!